Bomenwacht Nederland verhuist naar Linschoten

08-06-2018
Nieuws, Over Bomenwacht
Geschreven door Leon Spek

Hoe kunnen wij u nog beter van dienst zijn? Door vanaf 1 juli te verhuizen naar 1 centrale locatie in Linschoten! Dat klinkt misschien gek maar met onze verhuizing garanderen wij dat met uw vraagstuk het beste team van onze medewerkers aan de slag gaat. Projecten bestaan steeds meer uit een keten van activiteiten die op elkaar aansluiten. Alle benodigde kennis voor deze keten is straks op 1 locatie aanwezig. En dat vergroot de effectiviteit en het onderlinge teamgevoel. En dat merkt u weer in de projectresultaten!

Linschoten

Van 1 locatie in het oosten van ons land (Barneveld) en 1 locatie in het westen van ons land (Capelle aan den IJssel) naar 1 locatie centraal in Nederland. Wij ontmoeten u graag in onze nieuwe werkomgeving in Linschoten.

Ons nieuwe adres is per 1 juli:

Bomenwacht Nederland
Van Rietlaan 33
3461 HW Linschoten

Wijzigingen

U kunt ons vanaf 1 juli telefonisch bereiken op (085) 822 80 10.
Ons kantoor is geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur, u bent van harte welkom. Met de verhuizing vervalt ons postbusnummer.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe werkomgeving in Linschoten? De koffie staat vanaf 1 juli voor u klaar! We organiseren nog een speciale klantendag bij ons op kantoor. U kunt een kijkje nemen in ons nieuwe pand én u leert onze medewerkers weer wat beter kennen én zij u! De uitnodiging volgt.

Deel dit bericht via:
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat Bomenwacht Nederland doet? Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief.