Vincent Knop gestart als Accountmanager

18-05-2022
Nieuws
Geschreven door Melissa Weurman

Afgelopen 16 mei is er een nieuwe collega bij ons gestart. We zijn blij te mogen melden dat Vincent Knop de nieuwe Accountmanager is binnen Bomenwacht Nederland. Sommigen van u kennen hem wellicht al, want Vincent is geen onbekende voor de bomenwereld. Met zijn komst neemt hij de functie van voormalig collega Tom Corton over en is hij, samen met mede Accountmanager Nathan van Vliet, uw contactpersoon voor al uw bomenvraagstukken.

Even voorstellen

“Mijn naam is Vincent Knop, getrouwd met Brenda en vader van 3 kinderen. Ik heb de afgelopen 16 jaar gewerkt bij Boomkwekerij Ebben. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en ik wilde mijzelf graag verbreden in de bomenwereld. Zo ben ik in gesprek gekomen met Bomenwacht Nederland. Mijn bomenkennis en werkervaring in sales bleken al snel goed aan te sluiten op de functie die ik hier ga vervullen.

Ik hoop dat ik iedereen binnenkort weer eens mag spreken onder het genot van een kop koffie, om samen te kijken hoe we Nederland groen kunnen houden. Tot snel!”

Contact

Uiteraard zal Vincent de komende periode met zoveel mogelijk relaties kennis willen maken. Mocht u nu al een vraag hebben of hem graag willen spreken, neem dan contact met hem op via v.knop@bomenwacht.nl of (06) 8353 0791.

Deel dit bericht via:
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat Bomenwacht Nederland doet? Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief.