Melissa
Weurman

Medewerker Marketing en Communicatie

Waar Melissa is, is de lach nooit ver weg. Ze lacht namelijk veel, of eigenlijk nagenoeg altijd! Deze vrolijke, creatieve en flexibele duizendpoot weet bovendien prima hoe ze een boodschap over moet brengen. En dat komt haar goed van pas in de functie van Medewerker Marketing en Communicatie.

Je kunt wel blijven bomen over een probleem of gaan zagen als iets niet lukt, maar kap liever met die negativiteit en kijk vooruit. Want achter die ene boom staat een heel bos vol mogelijkheden!

Melissa neemt een flinke portie ervaring mee. Ze kent het klappen van de zweep bij commerciële bedrijven, zorginstellingen en overheidsorganisaties en weet wat er nodig is om resultaten te bereiken zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Leuk weetje: hoewel je het niet direct zou denken, heeft Melissa een voorliefde voor stevige rock en jaren 70 muziek. Dat is dan ook direct het enige waarvoor je haar ‘s nachts mag wakker maken, al raden wij iedereen aan om haar gewoon te laten slapen.

 

Neem contact met mij op: