Beheerproces

Wij geloven dat alle werkzaamheden rond bomen een integraal geheel moeten vormen. Door de schakels met elkaar te verbinden, optimaliseert u het bomenbeheer en boekt u sneller resultaat. Dat is de kern van ons programma Strategisch Bomenbeheer!

Strategisch bomenbeheer

Strategisch Bomenbeheer is de schakel tussen strategie en uitvoering. Een praktisch programma voor iedereen die graag de tijd, het geld en de middelen rondom het beheer van bomen inzichtelijk en voorspelbaar wil maken.

Vier fasen

In het beheerproces onderscheiden we de fasen inventariseren, besluiten, voorbereiden en uitvoeren (het IBVU-model). Door logische verbanden te leggen tussen de bijbehorende instrumenten, ontstaat een efficiënt beheerproces.

Een voorbeeld is het afstemmen van de inventarisatie (veiligheid en onderhoud) op het bestek voor het cyclisch beheer. Een logische stap, waar u gedurende het hele proces de vruchten van plukt.

Inventariseren
Besluiten
Voorbereiden
Uitvoeren

GRIB op uw projecten

Inzicht en overzicht, een uitstekend en noodzakelijk vertrekpunt voor Strategisch Bomenbeheer. Wij helpen u hier graag een handje bij met GRIB, het ideale instrument voor het toepassen van Strategisch Bomenbeheer.

GRIB maakt het gehele proces rondom het beheer van bomen inzichtelijk. Zo heeft u de controle over uw budget en altijd toegang tot duidelijke rapportages over de behaalde resultaten.

Ga naar strategischbomenbeheer.nl/gribonline

Meer weten?

Wilt u ook meer grip op uw beheerproces? Wij laten u graag zien wat Strategisch Bomenbeheer voor u kan betekenen!