Strategisch Bomenbeheer

Wij werken aan een toekomst waarin boom en budget maximaal worden benut bij het blijvend realiseren van een gezonde, veilige en prettige leefomgeving.

Strategisch bomenbeheer

Strategisch Bomenbeheer is een praktisch programma voor iedereen die graag de tijd, het geld en de middelen rondom het beheer van bomen inzichtelijk en beheersbaar wil maken. Voor iedereen die zelf aan het roer wil staan van het bomenbeheer. En gefundeerde keuzes wil maken ten aanzien van een duurzaam bomenbestand.

Vier fasen

In het beheerproces onderscheiden we de fasen inventariseren, besluiten, voorbereiden en uitvoeren (het IBVU-model). Door logische verbanden te leggen tussen de bijbehorende instrumenten, ontstaat een efficiënt beheerproces.

Een voorbeeld is het afstemmen van de inventarisatie (veiligheid en onderhoud) op het bestek voor het cyclisch beheer. Een logische stap, waar u gedurende het hele proces de vruchten van plukt.

Inventariseren
Besluiten
Voorbereiden
Uitvoeren

GRIB op uw projecten

Inzicht en overzicht, een uitstekend en noodzakelijk vertrekpunt voor Strategisch Bomenbeheer. Wij helpen u hier graag een handje bij met GRIB, het ideale online instrument voor het toepassen van Strategisch Bomenbeheer.

GRIB maakt het gehele proces rondom het beheer van bomen real-time online inzichtelijk. Zo heeft u de controle over uw budget en altijd toegang tot duidelijke rapportages over de behaalde resultaten.

Ga naar strategischbomenbeheer.nl/gribonline

Meer weten?

Wilt u ook de regie nemen over uw bomenbeheer? Wij laten u graag zien wat Strategisch Bomenbeheer voor u kan betekenen!