Over ons

Bomenwacht Nederland

Bomen in onze openbare ruimte zijn van grote waarde. En waar goed voor bomen wordt gezorgd, zorgen bomen goed voor hun omgeving. Maar hoe bieden we onze bomen de best denkbare omstandigheden in de beperkte stedelijke ruimte? En hoe realiseren we een optimaal beheer van onze bomen met de beschikbare tijd en middelen?

Als uw onafhankelijke kennispartner in bomen ondersteunt Bomenwacht Nederland boomeigenaren en -beheerders bij het aangaan van deze uitdagingen. Wij voorzien u van hoogwaardig onderzoek, advies en het antwoord op al uw vragen op het gebied van bomenbeleid en bomenbeheer.


Lees verder
Betrokken

Bomenwacht Nederland staat u graag persoonlijk bij. Onze vakmensen zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen en begeleiden projecten van A tot Z. Zij zijn uiteraard in het bezit van de nodige vakdiploma’s en beschikken over jarenlange praktijkervaring. Daarnaast zijn het stuk voor stuk mensen met een gezonde dosis passie voor bomen én voor het bomenvak.

Ontmoet ons team
Onafhankelijk

Bomenwacht Nederland levert geen uitvoerende diensten zoals snoeien, rooien of verplanten. Als onafhankelijke partij zijn wij als geen ander in staat objectief te adviseren en te verbinden. Wij slaan bruggen tussen organisaties en afdelingen, om samen een optimaal bomenbeheer te realiseren.

Bekijk onze projecten
Meer dan advies

U mag van Bomenwacht Nederland altijd gedegen onderzoek en advies verwachten. Maar daar stopt het wat ons betreft niet. Wij gaan graag een stapje verder en werken samen met u aan het optimaliseren van uw beheerproces, waarbij de kwaliteit en veiligheid van uw bomen centraal staan. Tegelijkertijd ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van een effectief bomenbeleid – voor nu én voor de toekomst.

Bekijk onze diensten
Innovatief

Bomenwacht Nederland luistert continu naar wat er speelt in de markt. Zo blijven we innoveren en bent u ook de komende jaren verzekerd van optimaal bomenbeheer. Wij maken gebruik van geavanceerde software en apparatuur en zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden en technieken, zodat wij u het beste kunnen blijven bieden.

Lees onze artikelen