Tijd voor iets nieuws!

02-02-2022
Nieuws, Over Bomenwacht
Geschreven door Gerbrand van de Weerd

Na 9 mooie jaren als relatiebeheerder bij Bomenwacht Nederland, slaat Tom Corton een andere weg in. Hij geeft het stokje over aan Nathan van Vliet, die in de functie van accountmanager ook aan een nieuw hoofdstuk in zijn groene loopbaan begint.

Grote glimlach

Tom verlaat Bomenwacht Nederland met pijn in zijn hart. ‘Ik heb een geweldige tijd gehad, waarin ik heb genoten van het contact met onze opdrachtgevers én met mijn collega’s. Het meedenken met de vaak complexe bomenvraagstukken en het samen komen tot creatieve oplossingen, heeft mij veel energie gegeven. Daar denk ik nu al met een grote glimlach aan terug en daar wil ik iedereen ook graag voor bedanken! De levensfase waarin ik mij nu bevind, vraagt echter om een andere verdeling van mijn tijd. Vandaar dat ik heb besloten een ander pad in te slaan. Natuurlijk blijf ik wel in het groen en de bomen, daar ligt mijn passie.’

Meedenken aan de voorkant

Tom geeft het stokje over aan Nathan van Vliet, die er veel zin in heeft om als accountmanager aan de slag te gaan. ‘Ik loop inmiddels al een paar jaar mee bij Bomenwacht Nederland en ben bij veel verschillende projecten en klantvragen betrokken geweest. Ik kijk ernaar uit om al aan de voorkant met onze opdrachtgevers mee te denken over de beste oplossing van hun bomenvraagstukken. Ik kan dan ook niet wachten om samen het gesprek aan te gaan!’

Wisseling van de wacht

Tom’s laatste werkdag is op 22 februari a.s. Tot die tijd kunt u met al uw vragen bij hem terecht via mail of telefoon. Wij gaan Tom absoluut missen in ons team. Dank je wel Tom, voor alles wat je ons in de afgelopen 9 jaar hebt gebracht!

Na 22 februari kunt u met al uw bomenvraagstukken bij Nathan terecht. Wilt u nu vast kennismaken? Neem dan gerust contact met hem op. Hij is telefonisch bereikbaar op (06) 1250 3948. Een bericht via e-mail kan ook.

Deel dit bericht via:
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat Bomenwacht Nederland doet? Schrijft u zich dan nu in voor de nieuwsbrief.